Termopane Salamander in Bucuresti. Preturi tamplarie termopan Salamander. Geamuri termopane Salamander

Tamplaria termopan Salamander este din ce in ce mai cautata in ultimi ani datorita calitati pe care o mentine si chiar dupa ce pe timp de criza firmele
celelalte au facut rabat la calitate pentru a venii cu preturi competitive Salamnder nu a lasat deloc din standardele sale si produce in continuare profile pentru tamplarie termopan de calitate superioara.

Cine alege termopan Salamander alege ferestre de termopan de calitate superioara si desi pretul nu este unul foarte diferit de firmele concurente
eficienta termica si calitatea este una de exceptie.

Profilele de termopan Salamander cu care noi lucram sunt urmatoarele:

– Termopane Burgman 73 un profil adresat celor ce doresc sa compartimenteze spatii interioare, inchideri de balcon si ferestre unde nu se cauta maximul de rupere termica. Acest profil de termopan are un coeficient 0.80 W/(m²K), nu permite montarea de geam tripan. Pretul acestui termopan salamander este competitive cu cel de la Rehau.

– Termopane Salamander Streamline 76 un profil de de 7 camere, cu latime de 76 mm ce permite montarea unui geam termopan bicameral (tripan)
de 40mm cu un coefficient de transfer de numai 0,6w/mpk. Profilul are un coefficient de 1,1 w/mpk si impreuna cu sticla tripan de 40 mm rezulta un coeficient foarte bun pe fereastra. Este profilul cel mai lat de 5 camere de pe piata si este profilul care sta cel mai bine la testele statice din gama lui. Recomandam acest profil!

– Termopane Salamander Blue Evolution un profil de 6 camere perfect din toate punctele de vedere,avand 3 garnituri de etansare dispuse foarte intelligent,doua dintre ele fiind pe cercevea ceea ce asigura o etansare perfecta oricat de rea ar fi vremea.Latimea mare (adancimea de montaj) de 92 mm permite montarea unui geam tripan de 52 mm ce asigura o pierdere de caldura minima avand un coeficient de transfer de 0,5w/mpk. Profilul Salamande Blue Evlution are un coeficient de transfer de 1w/mpk si poate ajunge pana la 0,8w/mpk cu o armatura speciala cu rupere termica. Inaltimea ingusta de cercevea asigura o suprafata vitrata cat mai generoasa.

– Termopanele Salamander vin si cu o echipare de exceptie avand in standard doua puncte antiefractie, manere secustice antiefractie, microventilatie
si pe Blue evolution chiar si mecanism de anti actionare gresita.

Toate cele de mai sus referitoare la calitatea materialelor pe care societatea noastra Marve Industries le foloseste pentru confectionarea de ferestre si usi termopan Salamander alaturi de echipele noastre specializate in montajul de termopane Salamander duc la efectuarea unor lucrari de exceptie, iar dumneavoastra beneficiati de ferestre termopan eficiente.

Profile ferestre BLUEVOLUTION 82

Sistemul de profile BluEvolution 82 prezinta o structura inovatoare cu o adancime de 82 cm si 6 camere. Principalul avantaj al acestor profiluri este protectia termica optima pe care o ofera, ceea ce duce la o buna eficienta energetica.
Aplicarea aluminiului pentru calitatea placarii imbunatateste si mai mult aspectul sistemului de profil bluEvolution 82.
Izolarea termica imbunatateste performantele si izolatia fonica a ferestrei de cateva ori si asigura o protectie sigura impotriva vantului si a ploii. 82 Profilele BluEvolution ofera izolatie optima:
– printr-un sistem inovator de 6 camere si o tehnologie sofisticata de etansare
– caracteristici remarcabile ale izolatiei
– eficienta energetica, prin optiunile Windows pana la 52 mm
– 100% reciclare prin reutilizarea tuturor componentelor – rezistenta la efractie
Specificatii: MD: Uf = 0,98 w / (m ²) AD: Uf = 1,1-1,2 W / (m ²)

Salamander BLUEVOLUTION 92- Fereastra viitorului

Sistemele de profile sunt concepute pentru a asigura coeficientul de transfer de caldura in ansamblul sau. Profilul optimizat cu 6 camere, cu o adancime de 92 mm, prezinta izolatie termica ridicata si eficienta energetica. Perfectiunea facuta in Germania.
92 Profilurile BluEvolution prezinta un nivel extrem de ridicat al calitatii datorita monitorizarii permanente a productiei minime.
Aveti nevoie de ingrijire datorita suprafetei extrem de compacta
Protectie impotriva pierderilor de caldura, caldurii si frigului
Reducerea costurilor de incalzire si a emisiilor de CO2 face din profilul bluEvolution 92 un sistem de ferestre cu adevarat verde
Protectie impotriva zgomotului, furtului si ploii
Forma si culoarea – diversitatea
Gama larga de modele, forme si culori.

Scroll to top