Rulouri exterioare

Rulouri exterioare

Rulouri exterioare sunt sisteme de umbrire, dar au si rolul de a diminua presiunile si solicitarile intemperiilor in anotimpul rece si nu numai.
Rulourile exterioare din aluminiu comercializate de noi sunt de doua feluri:

Rulouri exterioare suprapuse ce se monteaza numai odata cu fereastra de termopan si necesita un spatiu al lui deasupra ferestrei de maxim 210 mm. Acest tip de rulou exterior are caseta de pvc si se recomanda acoperirea ei pe exterior cu polistirenul ce imbraca fatada casei. Rulourile exterioare suprapuse au lamele din aluminiu umplute cu spuma poliuretanica
si pot veni in diferite culori imitatie lemn sau din paletarul RAL. Rulourile exterioare suprapuse pot fi dotate cu motor si intrerupator, cu motor si telecomanda sau cu ambele simultan.
Rulourile exterioare aplicate se pot monta si odata cu fereastra dar si dupa.La fel ca si cele suprapuse rulourile aplicate sunt din aluminiu si pot veni in diferite culori imitatie de lemn sau culori din paletarul RAL. Rulourile aplicate pot fi si ele dotate cu motor cu intrerupator sau cu telecomanda. Rulourile aplicate sunt recomandate la ferestrele si usile termopan cu inaltime mica,la ferestrele termopan deja montate.

Rulourile noastre sunt produse numai cu material de la furnizori cunoscuti.
Rulourile exterioare atat aplicate cat si suprapuse pot fi prevazute cu plasa de tantari incorporata.
Ele nu sunt antiefractie, ci sisteme de umbrire.
In unele cazuri se pot monta bolturi automate sau mecanice pentru a creste gradul de securitate.

Rulouri exterioare din aluminiu

Dacă doriți o securitate imbatabilă, combinată cu un aspect bun, unul dintre rulourile de aluminiu este soluția perfectă pentru dvs. Steel-Line oferă o gamă largă de rulouri de aluminiu pentru a satisface cerințele tuturor clienților. Aceste obloane sunt adecvate pentru uz comercial, cu o combinație de rezistență, securitate și fiabilitate.

Avantajele jaluzelelor din aluminiu

Construit din lamele de aluminiu interconectate și o șină inferioară încorporată, obloanele noastre sunt atractive și oferă o operare fără probleme, ușor de utilizat.Aceste obloane sunt disponibile cu perforare totală sau parțială.

Roletele noastre din aluminiu vin într-o varietate de stiluri care se potrivesc nevoilor proiectului dumneavoastră. Acestea sunt funcționale, necesită o întreținere minimă și oferă o protecție excepțională pentru liniștea dumneavoastră.

Alegeți ALU-Line pentru următorul proiect

Steel-Line a servit australienii cu produsele și serviciile noastre excepționale de peste 35 de ani. Am fost recunoscuți pentru calitatea și standardele înalte din industrie și ne străduim să nu oferim nimic altceva decât cel mai bun pentru clienții noștri.

Prin selectarea unuia dintre rulourile noastre de aluminiu pentru următorul proiect, vă veți asigura îmbunătățirea securității și minimizarea rupturilor, astfel încât să aveți o protecție maximă fără a compromite stilul.

rulouri exterioare bucuresti, rulouri exterioare preturi, oferta rulouri exterioare, rulouri exterioare pentru termopane,  plase incorporata, online, rulouri exterioare ieftine

Scroll to top