Plase insecte , plase tantari

Plase insecte si tantari

Plasele de insecte ce se pot monta pe termopane sunt accesorii eficiente impotriva tanatarilor si a gandacilor.

Ele se regasesc in mai multe modele dupa cum urmeaza:

1) plase insecte fixe, un sistem prevazut cu cleme si se monteaza pe ferestrele termopan care sunt in locuri unde nu permite batarea in exterior a plasei sau mai au fost cerute de clientii care detin pisici si mai pun labute pe plasa si deschid plasele pe balama expunanduse la riscuri.

2) plasele de tantari pe balama, sunt cele mai vandute plase pentru termopane pentru ca sunt cel mai usor de utilizat, se pot intretine simplu deoarece balamalele sunt mama tata permitand cu usurinta scoaterea lor de la ferestre si duse in cada

3) plasele de tantari tip rulou, acest sistem este foarte folosit in ultimul timp pentru ca arata mai bine ca o plasa pe balama, e mult mai comoda la inchis deschis, nu trebuie sa mai ii porti de grija ca ai uitat-o deschisa si o rupe vantul, se monteaza in spatii unde nu e obstructionata batarea in exterior de jardiniere, dale de beton ce coboara sau alte cauze

4) plase de tantari tip plise, un sistem ce este folosit de obicei la usi pentru ca permite glisarea in lateral, e mult mai stabila decat cea rulou dar are si un cost mai mare.  

 

5) plase tantari rulou cu telecomanda, acest tip de plasa este unul foarte cautat in strainatatesi asigura o intrebuintare usoara si este destinata fie celor ce cauta luxul fie pentru ferestrele aflate la inaltime sau unde e greu de accesat.

Montam si plase de tantari pe ferestre deja montate de toate tipurile. Culoarea sitei este gri, iar culoarea ramei poate fi imitatie de lemn sau orice alta culoare din paletarul RAL.

 

Scroll to top