Glafuri si pervaze

Glafuri si pervaze

Atunci cand faceti o comanda de tamplarie PVC puteti opta si pentru glafuri si pervaze pentru ferestrele si balcoanele dumneavoastra.

Glafurile si pervazele sunt accesorii foarte bune pentru tamplaria cu geam termopan,iar prin folosirea lor asiguram o etansare mai buna contra apei la exterior dar si usuram foarte mult intretinerea lor la interior.

Glafurile de interior pentru termopane sunt din PVC si ele au dimensiuni variabile. Glaf pvc 150 mm, glaf pvc 200 mm, glaf pvc 250 mm si glaf pvc 300mm.

Glafurile pentru ferestre termopan se regasesc in culorile standard dar la cerere se pot face prin vopsire orice culoare din paletarul RAL. Culorile glafurilor de PVC standard sunt: glaf interior mahon, glaf interior nuc, glaf interior stejar auriu, glaf interior wenghe, glaf interior alb.

Glafurile de exterior pentru termopane se regasesc chiar in mai multe variante decat cele din pvc avand adancimi de montaj de 90 mm, 120 mm, 150 mm, 180 mm, 210 mm, 240 mm si 300 mm.

Glafurile de exterior din aluminiu asigura o protectie suplimentara impotriva infiltrarii de apa la ploaie excesiva sau cand zapada depusa pe glaf incepe sa se topeasca.La fel ca si glafurile de PvC si glafurile de aluminiu se regasesc in mai multe nuante. In standard gasim doar alb si maro uni, insa prin vopsire putem avea orice culoare chiar si culori care imita tamplaria de lemn.

Pervazele de exterior sunt un accesoriu foarte important al unei ferestre de termopan, daca glaful de interior e o chestier ce tine foarte mult de gust, glaful exterior de aluminiu ar trebui montat in majoritatea cazurilor la ferestrele ce au contact direct cu
Scroll to top